Header image  
a Treeplast® Product  
line decor
  
line decor
 
 
 
 

 
 
Ergonomie van de Tree-Pod

ErgonomieErgonomisch beter werken met de Tree-Pod®
Met de Tree-Pod kun je ergonomisch beter werken op je normale desktop. In de laagste stand wordt je laptopscherm ruim 10 cm hoger geplaatst waardoor je veel rechter op kunt zitten. Net als bij een normale monitor is je optimale kijkhoek voor een scherm ca. 15 graden. Je ogen staan bij een goede stoel ongeveer op 1.30 m. De afstand tot je scherm moet minimaal 50 cm zijn.
werk goed!

Denk ook aan een goede stoel die je zithouding ondersteunt! Daarnaast is een los toetsenbord aan te bevelen als je veel met je laptop toetsenbord werkt.

Er zijn veel websites die informatie geven over de juiste werkhouding, maar de getallen zijn gemiddelden. Als je lang of juist klein bent moet je de stoel en tafelhoogte zo instellen dat je prettig en rechtop kunt werken, je rug volledig ondersteund kan worden en je voeten plat op de grond (of voetenbankje) kunnen staan. Werk niet te lang achter elkaar in dezelfde houding, wissel zitten en staan af. 

 

Tree-Pod nu te bestellen in de webshop

 
Laptop
laptop with tree-pod
Basis Laptop verhoger is ideaal voor het nieuwe werken op je desktop. Je presentaties zien er nog beter uit in een hogere positie!

Tablet
Tree-Pod1 Een beetje puzzelen en de Tree-Pod verandert in een mooie standaard voor je Tablet.

Veel meer...Tree-Pod 4
Boeken, je telefoon, maar ook een grotere laptop kan ondersteund worden met vier elementen van de Tree-Pod.

Tree-Pod nu ook leverbaar via R-Go-Tools


Treeplast®


Producten uit 100% bio-based materiaal

   
 
©2015 Tree-Pod   PE Design & Engineering B.V. info[AT]treeplast.com